JK-ABSTRAKT

BY JESPER KRISTENSEN

om Jk-Abstrakt malerier


Om jk abstrakt

hej alle sammen
Velkomme til Jk-Abstrakts hjemmeside 
her vil jeg fortælle lidt om hvad Jk-abstrakt egenlig er og hvilke værker jeg laver
først og fremmeste er Jk-abstrakt mit kunstner navn. jeg hedder rigtigt Jesper Kristensen jeg kommer fra lolland i en lille by der hedder holeby. Er 22år så er en rimelig ung kunstner. 
alle mine malerier bliver lavet på maler lærreder og jeg maler med hånden. Da jeg ikke har kastet mig ud i at male med munden endnu. men nok om det alle mine værker bruger jeg akryl maling og alt er abstrakt.
alle mine værker bliver der kun lavet 1 af derfor er det også at jeg skriver på alle mine malerier her på siden (One and Only) 
dette gør også at de malerier jeg maler også er en ener det vil sige at du aldrig ville kunne løbe ind i at en ven eller veninde ville kunne komme i dit hjem og sige at hun har et magen til. Dette gør også at mine værker er mere speciele end at man bare går ud i bilka eller føtex og køber et maleri da du så har en chance for at din ven eller veninde måske har et magen til der hjemme så hvis du sætter pris på at du har noget ingen andre har så er du kommet til det rette sted. 

Jk abstrakt gør meget ud af at man får den bedste service derfor har jeg bygget min hjemme side op på den måde at man ikke bare kan ligge et maleri i kurven også køb og bestil. NEJ hos Jk abstrakt vil vi gerne gøre dit køb til noget specielt at du vil kun kunne bestille eller købe et maleri hos mig ved at du tager personlig kontakt til mig. Så vi kan få den bedste handel ud af det og ikke skal være bange for nogen form.

 

Hilsen Jk-Abstrakt